Går på veggen

tapetstue2-3412
… eller går ikke på veggen, ettersom.

Annspan velger å dele et utvalg av Moderskipets tapetserte vegger. Det er litt sånn vandring i lag også, som alltid er litt festlig.

Vandringa starter i entreen, med en veldig ordinær papirstriesak.
tapet strie-3414

Men litt innafor der var det mer spennende, her føler Annspan at hun får litt belønning for skrapinga. Skikkelig retro og riktig kult mønster!

tapet gang1-3413

Og sannelig er det ekstrabonus også, for på andre sida av gangen dukker det opp noe helt annet. Fine farger, egentlig, og fin stil. Annspan tenker at det har vært hver til sin tid, men begge for noen år tilbake.

tapet gang-3415

Fra gangen har Annspan foreløpig flere valg, iallefall mens veggene fortsatt står. I det ene soverommet, som nok kommer til å forsvinne som eget rom, dukker det opp lett blomstermønster.

tapet sov2 1-3416

Den er ikke så verst, men gjør mer ut av seg når det blir mye av den.

Under den, derimot, dukker det også opp noe lett retroaktig!
Tapetlag sov2

Og vent, det er mer! Enda et retromønster! Men nå er ikke Annspan er helt sikker på om det er tapet eller baksiden av tapet. Men fin var den!

tapet sov2-3417

Også i skapet, som er meget solid og godt bygd, finner Annspan tapet.
tapet skap-3422

Men den aller fineste av alle, la piece de resistance, som det vel heter her på østkanten, er tapeten, eller tapetene, i stua. Annspan synes nesten det er et kunstverk, og kunne nesten tenke seg å spare på noe av det. (Annspan sparer på vel mye rart, som endel Annfans vet. Men kan jo spare på bildet!). Her er det to lag, veldig forskjellige, men hver med sin sjarm. Annspan liker nok best det bakerste laget til høyre, men har sans for den andre også, til sitt bruk.

Tapetlag stue

Så avslutter vi rett og slett med good old strietapet. Der kan det også være at det sitter noe fint under, men her sitter det altfor godt fast til at Annspan har tålmodighet (som Annspan i grunnen har rikelig av) til å forske mer.

tapet striestrie-3423Og så må jo tida brukes til å fjerne alt sammen…

Neida, folkens, tapeten skal fjernes fra veggen, dampes, skrapes, hva vet vel Annspan. Annspan velger å bare ta regninga for den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s