Ikke skap deg!

Annspan skal nok skape seg, men ikke så meget med skapene som finnes fra før. En grundig runde har likevel forsterket det gode inntrykket av Moderskipets opprinnelige sjel. Her har vært mangt og meget gjennom årene, og Annspan er egentlig forundret over hvor mye en fullstendig tom leilighet egentlig kan inneholde. Det er lag på lag med tidligere liv!

skap kjk-3459
Kjøkkenhylle (detalj)

 
skap kjk-3457Innenfor de brune skapene, ser Annspan altså rødt. Det er en farge som nok kommer til å dukke opp Moderskipets nye skrog også, når Annspan kommer så langt. Og pynten på hyllene er utrolig sjarmerende! Selv om det ikke er helt Annspan.

 
skap kjk-3454Inni kjøkkenskap og -skuffer er det også turkis, Annspan allerede har tenkt skal dukke opp i en eller annen variant, kanskje sammen med noe rødt.

 
hyllepapir kjk-3571Annspan vet ikke helt hva dette heter, men vet at det var vanlig å bruke på hyller og i skap og skuffer i tidligere tider. Kanskje fortsatt? Litt sånn voksa papir. Mønsteret er en del av Moderskapets fine retrosjel!

 
skap sov-3499Skapene på soverommet skal ut, det skal i og for seg soverommet også, når Annspan tenker seg om. Men det kommer nok noen nye skap her etterhvert.

skap sov-3573Det blir neppe fullt så kult i de nye skapenes indre gemakker, så Annspan tar vare på dette glimtet av vokshyllepapirretromønster!

 
krok-3557På innsida av skapdørene finnes også en artig ting. Annspan husker godt at kjøkkengardinene i barndomshjemmet hang på sånne, altså de som var sånn midt på vinduet. (Når Annspan tenker seg om, henger de kanskje på fortsatt der!). Men inne i skapet? Annspan hadde besøk forleden av en snart tilflyttende Tøyen-pike, og vi lurte veldige på hva i all verden dette skulle kunne brukes til. Slips, kanskje?

 
skap sov-3453Dette skapet skal også ned og ut, men først må Annspan beundre den innvendige arkitekturen! Solid snekra saker, som Annspan egentlig kunne tenke seg å gjenbruke til noe, men det sitter dønn hardt med laaaange spikre, og sier stort sett knirk og knas det som kunne løsnes. Så takk for lang og tro tjeneste til dette skapet! (Og se! En Get-boks!)

 

Som en bonus for at du har vært med og rota litt i skapene, får du close up av Moderskipets flotte kjøkkengulv. Det glitrer som gull, og er egentlig veldig tøft. Moderskipet-kunst! Men dessverre. Siste tråkk er nok tatt på dette også.
vinyl-3568

And that’s the way it is, tirsdag 25. juni 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s