Flådd

Noen ble kanskje litt skremt av forrige melding, og tenkte at nå står Moderskipet under siege til påske. Men, tro det eller ei, arbeidslaget ble ferdig på fire-fem dager omtrent, og har revet og skrapt ferdig og ikke minst ryddet veldig pent etter seg.

Ferdig

lys-5397Se her, for eksempel, alle fliser og skap er tatt bort på kjøkkenet og alle hull er tetta igjen. Ikke finsparkla akkurat, da, Annspan ser det.
Den fine lampa henger foreløpig igjen, den blir neppe med videre i Moderskipet, men har gjort seg fortjent å være med på et bilde før den demonteres for siste gang.

 
ryddarot-5386Ikke helt rydda enda, men Annspan liker å se at de har orden i sysakene. Pent stabla og sortert og klart for avgang.

 
tepper-5385Alle gulvbelegg er fjerna helt ned til rota og vel så det. Annspan fjerna sjøl ca 30 cm, og skjønte at dette var en jobb mer egnet for andre enn Annspan.

GulvetÅkkei, når alt var sagt og gjort, var det i grunnen ingenting som lignet på tregulv noe sted. Annspan lurer på om limrester og rester av sånn svart guffe fra under vinylen kanskje kan poleres til et heftig og stilig, men rustikt høyglansa gulv? Ja? Anyone?

 
SkjøtAnnspan hadde en grøft i gulvet etter veggen, nå har hun en pen skjøt. Og den gamle Jøtul-kaminen har ingen spor etter seg. Kanskje ikke helt sant, når Annspan tenker seg om, for i Moderskipets eneste gjenværende skap i gangen, ligger en plastikkpose med tre småsvartmussede Jøtul-dører. You never know, tenker Annspan, de kan komme godt med! Men den lille askeskuffen, da, glemte Annspan den? spør du kanskje. Neeeida. Askeskuffen er også tatt vare på 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s