Nå snakker vi!

 
kjøkken-3609Evalet er borte, men merkene består. Eller ikke helt sant det heller, gitt. For den gamle malingen og merket på gulvet forteller at før Evalet ankom, var kjøkkenet utstyrt med noe enda mindre. Annspan tenker husmora på 50-tallet måtte nøye seg med lite, men kunne jo til gjengjeld glede seg over det praktiske med både vaskekjeller og tørkeloft. Fikk gått mye tur!

 
testerseng-3636Se her ja, Annspan har en svevende ide om at faktisk er plass til en seng i det gamle barnerommet, som nå er Moderskipets eneste gjenværende soverom.

 
JordskorpaEn lettskyet ettermiddag på Keyserløkka. Annspan oppdager at hun kan se krumningen på jordskorpa i sin nye langstue, og forstår med ett at det med bowlingbanen neppe er en god ide.

Plutselig! Annspan skvetter av sin egen skygge og innser at det er fare for at dette bekjentskapet med Moderskipets innerste en gang i framtida, muligens i kombinasjon med en sen rerun av en skummel Criminal Minds-episode, kan føre til mørkeredsle. *svelg*

 
dancing-3632Neida! Her blirre bare morro! Baardars danseinstitutt, eat your heart out!

 
frastua-3642I Moderskipets nakne entre, henger det nå igjen en enslig, naken lyspære fra taket. Skaper veldig god stemning i bunkersen, da!

 
ganglys-3650Ser her, for eksempel, hva Annspan kan få til ved hjelp av bare en lyspære og et lyssvakt iphonekamera. Stig inn, velkommen skal De være!!

 
utsikt-3647For å rette opp inntrykket av at det ikke finnes rette vinkler i Moderskipet lenger, gir Annspan dere herved vinduet mot bakgården. Utsyn!

 
inventar-3657Og sånn. Ingen skal si at Annspann ikke kommer fra et møblert hjem! Her er begge Annspans gjenværende eiendeler. Snart tid for ommøblering!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s