Veggimellom

Evalett på hytta

Annspan har hatt litt velfortjent ferie, og hva møtte Annspan på den lånte hytte? Selveste Evalett! Også denne varianten med fine små håndtak, men her var det sannelig tilleggsutstyr i form av en ekstra knapp for å åpne skapet. Veldig stilig, synes Annspan!

hytteevalett-3730
Meanwhile, back at the farm…

Det går kanskje ikke unna i Moderskipet, tenker du, men det skjer da ting! Ikke engang Annspan kan rive en vegg (eller tre) uten videre (nå er det vel strengt tatt ikke sånn at Annspan egentlig river noen vegger sjøl, Annspan tar for gitt at dere skjønner det). Men nå er endelig papirer blitt fylt ut, tegninger tegnet, byggemelding levert og tillatelse er gitt!
skillevegger-3775Og se! To-tom-fire er satt opp her og der, nærmest som henslengte skillevegger. Men de er der for å holde taket oppe, selv om taket er betongsolid og antagelig holder til Dovre faller.

Dermed er alt nå klart for å rive ned de siste veggene som skal rives. Annspan og Moderskipet venter spent på at slegga og skjærebrennern og alt det der skal i gang!

skillevegger-3774Takk for seg. Et siste glimt av kjøkkendøra før den og veggen felles.

Og se her også – for en fin tegning! Tegning dragerModerskipets kommende ansiktsløftning består blant annet av denne lekre detaljen. Bare vent og se!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s